kontakt mig forside galleri galleri Ikke solgte malerier galleri solgte malerier galleri Unika puder galleri Mine udstillinger forlad galleri

 

Velkommen til mit galleri

Det kan være svært at finde det rigtige maleri, for hvor skal man lede, hvilken stil og farvesætning kan man holde ud at se på i mange år og hvor mange penge er man villig til at betale.

Måske ønsker du at "møblere" med et maleri, måske skal der bare ske noget nyt, da hele farvesætningen i dit rum skal være en anden, eller måske har du fået et møbel, hvor du nu vil fremhæve farven med et maleri - og så kommer spørgsmålet om, hvor finder du lige præcis det maleri i den rette størrelse.

Jeg prøver at komme til undsætning og viser derfor et udvalg af mine malerier, der, som du kan se, varierer meget i stil og farve. Er der nogen du kan lide, men størrelse eller farvevalg er ikke helt rigtig, laver jeg gerne et par andre malerier tilpasset dine ønsker – og der er naturligvis ingen købetvang. Husk du kan få inspiration fra begge filer "solgte malerier" og "ikke solgte malerier"

Alle malerier kan selvfølgelig ses i natura hos mig efter aftale eller lånes med hjem til dig i 8 dage, så du kan se det i de rigtige omgivelser, for de viste farver er meget vejledende. Oftest er farverne mere klare end det du ser.

Hvis du er interesseret i et maleri, så kontakt mig for en uforpligtende samtale.

 

Tilmeld nyhedsmail fra galleriet - HER (Jeg sender en nyhedsmail cirka en gang om måneden)

 

Se videoen fra kunstnergaden Rørholmsgade, hvor jeg har galleri - HER

 

Gæsteudstiller

Henrik Norton Svendsen udstiller sammen med mig og komplementerer på bedste vis mine ting med sine forskelligartede keramikskulpturer.
Frodige kvinder, fantasifulde væsner og sjove udefinerbare værker - fantasien og humoren bliver sat på prøve og diverse brændinger diskuteret.

Se mere om min gæsteudstiller - HER